PERSONAL TRAINING


Wat?

Wil je efficiënt trainen en het maximale uit je tijd en mogelijkheden halen? Dan is personal training de beste keuze. Optimiz biedt maatwerk om optimaal resultaat te behalen.

Wie?

Wil je een exclusieve toptrainer, betrouwbare beul, luisterend oor, stok achter de deur, man of vrouw? Optimiz komt naar je toe voor een uitgebreid en verkennend gesprek om jouw mogelijkheden, wensen en doelen te bespreken. Vervolgens zoeken wij samen de trainer die het beste bij je past en krijg je de mogelijkheid om vrijblijvend te bepalen of het goed klikt.

Waar?

Wil je buiten, binnen, thuis, in de gym of ergens anders trainen? Optimiz helpt je bij het vinden van een goede locatie en het juiste trainingsmateriaal. Onze uitvalsbasis is Amsterdam, maar we hebben een netwerk van toptrainers in heel Nederland.

Hoe?

Wil je een marathon lopen? Je fitter voelen? Afvallen? Trainen om je rugpijn tegen te gaan? Je zwemtechniek verbeteren? Thuis starten met yoga? Je bloeddruk verlagen? Optimiz zorgt dat het kan.

Wat is jouw doel?

Wij maken een plan en zorgen voor de beste begeleiding, zodat je je doel bereikt. Kijk bij onze doelen om een idee te krijgen van wat er mogelijk is.

Wat wil je trainen?

Wij zorgen dat je er beter in wordt. Kijk bij onze trainingsvormen om een idee te krijgen van wat er mogelijk is.

En verder?

Wij zijn overtuigd van een holistische aanpak. Naast de fysieke training bieden we al onze sporters uitgebreide ondersteuning op het gebied van voeding. Die begeleiding is inbegrepen bij personal training. Ben je geïnteresseerd in alleen voedingsbegeleiding, dan kan dat uiteraard ook. Kijk daarvoor op de pagina voedingsadvies.

Wij zorgen voor een toptrainer en de beste voedingsadviezen. Waar nodig kun je ook een beroep doen op de beste specialisten in ons netwerk, zoals fysiotherapeuten, sportartsen, chiropractoren, orthopeden, et cetera.